BETINGELSER MELLEM COSTOCONDRITIS OG FIBROMIALGIA

Ca. 70% af dem, der lider af fibromyalgi, lider af brystsmerter og brystsmerter som følge af kostumeforstyrrelse. Det er en betændelse i brusk, der er forbundet med ribbenene med brystbenet, og når smerten manifesterer, er det meget almindeligt at forvirre det med, hvad der skyldes visse

BETINGELSER MELLEM COSTOCONDRITIS OG FIBROMIALGIA

hjerteproblemer. Symptomer på Kostoconritis: Akut smerte svarende til det, der forekommer under et hjerteanfald. Det bliver værre efter forsøg, dyb vejrtrækning eller nysen. Reducer med langsom vejrtrækning og hvile. Smerten udstråler til bagsiden af ​​nakke og skuldre. Det ser ud og forsvinder i henhold til dagen. Det påvirker den del af ribbenene, der ligger mellem 2. og 5. Vanskeligheden ved at flytte den øverste del af kroppen. Hurtig hjertefrekvens Uregelmæssig hjerteslag. Åndedrætsbesvær. Forholdet mellem de to sygdomme er ikke kendt, men fibromyalgi har tendens til at lide af cortison, hvilket forværres af andre fibromyalgi smerter. Uanset hvad, hvis du har disse symptomer, skal du altid gå til en læge for at udelukke hjerteproblemer. Når den er kasseret, behandles den som enhver anden betændelse (is, antiinflammatorisk). Der er forskellige retningslinjer, der kan følges, hvis smerten er meget stærk: -Avoid episoder af stress og hvile for at reducere virkningerne. – Ved aktiviteter, der forårsager spænding. – Kryd i isposer med fugtige varmeposer i 20 minutter. – Varme bade, på vigtige øjeblikke, for at slappe af dine muskler. -Massage, der hjælper med at løsne musklerne i nakke og skuldre. Det behandles som enhver anden betændelse (is, antiinflammatorisk). Der er forskellige retningslinjer, der kan følges, hvis smerten er meget stærk: -Avoid episoder af stress og hvile for at reducere virkningerne. – Ved aktiviteter, der forårsager spænding. – Kryd i isposer med fugtige varmeposer i 20 minutter. – Varme bade, på vigtige øjeblikke, for at slappe af dine muskler. -Massage, der hjælper med at løsne musklerne i nakke og skuldre. Det behandles som enhver anden betændelse (is, antiinflammatoriske midler). Der er forskellige retningslinjer, der kan følges, hvis smerten er meget stærk: -Avoid episoder af stress og hvile for at reducere virkningerne. – Ved aktiviteter, der forårsager spænding. – Kryd i isposer med fugtige varmeposer i 20 minutter. – Varme bade, på vigtige øjeblikke, for at slappe af dine muskler. -Massage, der hjælper med at løsne musklerne i nakke og skuldre.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *