Mijn moeder heeft fibromyalgie – deze lezing maakte me aan het huilen

Dit is het verhaal van  Dylan,  een charmante en charmante kleine jongen, die zijn moeder pijn zag lijden.

Dit is het verhaal van de  10-  jarige  zoon van   Tiffany Case . Zijn zoon had een schoolopdracht om een ​​artikel te schrijven over “een persoon die hij kende en die te maken heeft met dagelijkse moeilijkheden en pijnen”. In de eerste plaats was het een geweldige baan op school die de jongsten helpt het leven te begrijpen en veel moeilijkheden te overwinnen. Het leven zit vol ups en downs en op de een of andere manier moeten we het onder ogen zien.

Dylan is een schattige en charmante jongen die ervoor kiest om over zijn moeder te schrijven    , die lijdt aan een onzichtbare ziekte die   ‘fibromyalgie’ wordt genoemd . Tiffany zegt dat dit de eerste keer is dat ze iemand tegenkomt die iets wil weten over haar ziekte. “Mensen houden er niet van te praten over dingen waardoor ze zich ongemakkelijk voelen”, zei ze. Maar zoals jullie allemaal weten, weten kinderen niet wat ze moeten vragen en wat ze niet moeten doen. Wat hen heel mooi maakt omdat ze puur zijn en onschuld ons hart wint.

Voor Tiffany was het geen gemakkelijk gesprek (je zult stellen dat het gesprek met het kind niet gemakkelijk is). En waarom, omdat ze gedachten heeft, wat moet ik tegen mijn baby zeggen dat ik vaak teleurgesteld ben vanwege zijn ziekte of pijn? Het is moeilijk voor me om de juiste woorden te kiezen om logisch te zijn voor mijn 10-jarige jongen, zodat hij mijn argumenten begrijpt, die de meeste volwassenen niet begrijpen.🙁

Ik begon mijn verhaal te vertellen over de laatste 13 jaar van ellende en pijnen. Ik moet de tranen verbergen. Het kostte hem bijna een uur om de harde realiteit van deze onzichtbare ziekte uit te leggen. Hij luistert naar mij, stelt vragen en herhaalt me ​​vele malen met zijn prachtige stem “jij bent de beste moeder ter wereld”

vind je de brief leuk? Zie je kinderen die het vaak beter begrijpen dan we vaak denken? Ik weet dat velen van jullie hebben problemen met het maken van de fibromyaliga ouders en ik hoop dat deze brief geeft je motivatie en geeft je het gevoel dat je kinderen nog steeds van je, ongeacht wat er gebeurt en te begrijpen veel meer dan onze verbeelding. Bedankt Tiffany voor het delen van je brief met je jongen en je verhaal.

 

De strijd van Dylan Shaw

Mijn worsteltijdschrift gaat over mijn moeder en hoe ze haar fibromyalgie behandelt, mijn moeder noemt haar Fibro. Mijn moeder is 20 jaar oud en is nu 33 jaar oud. “Mensen denken dat je lui en gek bent. Dit heeft een negatief effect op mijn familie en veroorzaakt pijn in alle delen van mijn lichaam, waar het zo erg is dat mijn haar en nagels gewond zijn. “

Het ergste van Fibro is dat er geen remedie voor is. Mensen met Fibro zullen bij haar blijven tot de dag van hun overlijden. Het heeft de dromen van mijn moeder weggenomen en het werk dat ze liefhad als een verpleegster. 9 van de 10 keer voelt mijn moeder zich niet goed. Naast pijn zijn de andere twee problemen het totale gebrek aan energie en het misverstand van anderen. Mijn moeder brengt geen tijd door met haar gezin en dat maakt haar echt verdrietig. Als ze ziek wordt, heeft ze een beetje tijd nodig om beter te worden. Maar aan het eind van de dag zal ik altijd van mijn moeder houden en heeft ze de afgelopen 13 jaar met Fibro doorgebracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *