Ikke bruk disse inflammatoriske matvarer hvis du har fibromyalgi, leddgikt eller muskelsmerter

Inflammatory mat er de som fremmer og forårsaker mer betennelse i hele kroppen.Inflammatoriske prosesser er utgangspunktet for flere sykdommer og forverrer symptomene på fibromyalgi, leddgikt og muskelsmerter.

For tiden er smerte sykdommen mest behandlet av leger og spesialister. Vi kjenner alle til noen som lider av nesten kronisk smerte eller oss selv. Analgetika og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler er de bestselgende stoffene i verden. I henhold til sannsynlighetene vil denne trenden ikke bli reversert i årene som kommer.

Men vår diett fortsetter å være mangelfull og rik på inflammatorisk mat. Selv om vi alle tror at ledsmerter kun kan forårsakes av leddgikt, kan dusinvis av sykdommer diagnostiseres i en hovent kropp. Sammendrag: Betennelse = smerte. Inflammatoriske prosesser i kroppen gir opphav til mange sykdommer, men hva er opprinnelsen til betennelse?

5 inflammatoriske matvarer som du bør unngå.

Selv om leger foreskriver smertestillende smertestillende midler, er det godt å vite kilden til betennelsen og stoppe enhver prosess. Smerteavlastere bidrar til å lindre ubehag, men ikke helbrede. Hippocrates sa, “La mat være medisinen din, og legemidlet er din mat.” Hvis du lider av ledsmerter, muskelsmerter eller en form for fibromyalgi, er det svært viktig å fjerne disse betennelsesmatene fra dietten. daglig.

1. sukker

Raffinert sukker og høyt behandlede matvarer (øyeblikkelige måltider, snacks, junk food, etc.) er de verste matvarene for ledd og muskelsmerter. Sukkerholdige eller bearbeidede matvarer (som ikke alltid er søte) er inflammatoriske matvarer fordi de irriterer mage-tarmkanalen, der en stor del av immunforsvaret ligger. Eksperter hevder at kronisk betennelse kommer fra tarmene.

2. alkohol.

Som vi har sett hundrevis av ganger, er alkohol en gift i kroppen, og når den kommer inn i blodet, begynner kroppen flere prosesser for å eliminere den. Selv om du kan ta glass enten sporadisk, ikke glem å gjøre det skånsomt. Overflødig er den verste fienden av smerte, det ødelegger tarmfloraen, fremmer veksten av sopp og hemmer kroppens evne til å avgifte seg selv. Dette er fordi alkohol er selvfølgelig et sukkermolekyl assosiert med et fettmolekyl.

3. Korn.

Korn er ikke inflammatorisk mat. Problemet er at de pleier å være vanskeligere å fordøye, og hvis du viser noen magefølsomhet (men mild), kan de gjøre tilstanden din verre og fremme “tarmsyndromet som strømmer”. Det er et betennelsesproblem når glutenfølsomheten forverrer problemet. Husk at det ikke er nødvendig å være celiaki for å vise følsomhet for dette proteinet; Dette kan også forekomme i milde tilfeller.

Alt dette er verre hvis vi legger til fytinsyre og lektiner som har mye korn. Begge hindrer evnen til å absorbere kalsium, magnesium og andre essensielle mineraler.

4. Raffinert vegetabilske oljer.

De vanligste inflammatoriske matvarer i oljegruppen er canola, soyabønner og mais. De bidrar til betennelse fordi de vanligvis har visse genetiske modifikasjoner som gjør dem vanskelig å fordøye. Du vil vanligvis finne dem i restauranten måltider eller som ingredienser i fine dining. Prøv å unngå dem!

5. Pasteuriserte meieriprodukter.

75% av verdens befolkning har laktoseintoleranse. Det er åpenbart at det i enkelte mennesker er så forsiktig at det ikke viser noen synlige symptomer. Imidlertid oppstår noen prosesser som fører til betennelse i kroppen. Pasteuriserte meieriprodukter betraktes som betennelsesmidler som fremmer felles- eller muskel smerte.

Noen undersøkelser tyder på at flertallet av glutenfølsomme mennesker også har problemer når de bruker meieriprodukter. Dette skjer fordi kyrene blir matet gluten og inneholder mange hormoner og kjemikalier som deretter overføres til melk. Dairy casein er et protein som kan virke på samme måte som gluten når det kommer inn i kroppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *