Brug ikke disse inflammatoriske fødevarer, hvis du har fibromyalgi, arthritis eller muskelsmerter

Inflammatoriske fødevarer er dem, der fremmer og forårsager mere betændelse i hele kroppen. Inflammatoriske processer er udgangspunktet for flere sygdomme og forværrer symptomerne på fibromyalgi, arthritis og muskelsmerter.

I øjeblikket er smerte sygdommen mest behandlet af læger og specialister. Vi kender alle en person, der lider af næsten kronisk smerte eller os selv. Analgetika og ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler er de bedst sælgende stoffer i verden. Ifølge sandsynlighederne vil denne tendens ikke blive vendt om i de kommende år.

Men vores kost fortsætter med at være mangelfuld og rig på inflammatoriske fødevarer. Selv om vi alle tror at ledsmerter kun kan forårsages af gigt, kan dusinvis af sygdomme diagnostiseres i en hævet krop. Sammenfattende: betændelse = smerte. Inflammatoriske processer i vores krop giver anledning til mange sygdomme, men hvad er årsagen til inflammation?

5 inflammatoriske fødevarer, som du bør undgå.

Selvom læger ordinerer smertestillende smertestillende midler, er det godt at kende inflammationskilden og stoppe enhver proces. Smerte relievers hjælpe med at lindre ubehag, men ikke helbrede. Hippocrates sagde: “Lad mad være din medicin, og medicinen er din mad.” Hvis du lider af ledsmerter, muskelsmerter eller en form for fibromyalgi, er det meget vigtigt at fjerne disse inflammatoriske fødevarer fra din kost. dagligt.

1. sukker

Raffineret sukker og højtforarbejdede fødevarer (instant meals, snacks, junkfood osv.) Er de værste fødevarer til smerter i led og muskler. Sukkerholdige eller forarbejdede fødevarer (som ikke altid er søde) er inflammatoriske fødevarer, fordi de irriterer mave-tarmkanalen, hvor en stor del af vores immunsystem er placeret. Eksperter hævder, at kronisk inflammation kommer fra tarmene.

2. alkohol.

Som vi har set hundreder af gange, er alkohol en gift i kroppen, og når den kommer ind i blodbanen, begynder kroppen flere processer for at eliminere den. Selv om du kan tage enten glas sporadisk, skal du ikke glemme at gøre det sparsomt. Overskud er den værste fjende af smerte, det ødelægger tarmfloraen, fremmer svampens vækst og hæmmer kroppens evne til at afgifte sig selv. Dette skyldes, at alkohol selvfølgelig er et sukkermolekyle forbundet med et fedtmolekyle.

3. Korn.

Korn er ikke inflammatoriske fødevarer. Problemet er, at de har tendens til at være sværere at fordøje og hvis du viser nogle gastrisk følsomhed (så let, som det er), kan de forværre din tilstand og fremme “gut syndrom flyder.” Det er et inflammatorisk problem, når glutenfølsomheden forværrer problemet. Husk at det ikke er nødvendigt at være cøliaki for at vise følsomhed over for dette protein; Dette kan også forekomme i milde tilfælde.

Alt dette er værre, hvis vi tilføjer fytinsyre og lectiner, der har mange korn. Begge hindrer evnen til at absorbere calcium, magnesium og andre vigtige mineraler.

4. Raffinerede vegetabilske olier.

De mest almindelige inflammatoriske fødevarer i oliekoncernen er canola, sojabønner og majs. De bidrager til betændelse, fordi de normalt har visse genetiske modifikationer, der gør dem vanskelige at fordøje. Du vil normalt finde dem i restauranten måltider eller som ingredienser i god spisning. Prøv at undgå dem!

5. Pasteuriserede mejeriprodukter.

75% af verdens befolkning har lactoseintolerans. Det er klart, at det i nogle mennesker er så mildt, at det ikke viser nogen synlige symptomer. Imidlertid opstår nogle processer, der fører til inflammation i kroppen. Pasteuriserede mejeriprodukter betragtes som inflammatoriske fødevarer, som fremmer ledd eller muskelsmerter.

Nogle undersøgelser tyder på, at hovedparten af ​​glutenfølsomme mennesker også har problemer, når de bruger mejeriprodukter. Dette sker, fordi køerne er fodret med gluten og indeholder mange hormoner og kemikalier, der derefter overføres til mælken. Dairy casein er et protein, der kan virke på samme måde som gluten, når det kommer ind i kroppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *