2 Het ergste van symptomen van fibromyalgie

Zoals we weten, fibromyalgie wordt geleverd met een breed scala aan symptomen.Het bedrag van de symptomen kunnen sterk variëren van persoon tot persoon. Ik zou niet zeggen dat er was niet een van de symptomen die het gemakkelijk maakt het leven met fibromyalgie; Maar ik denk dat sommige zijn niet zo moeilijk als anderen.

Een van de symptomen van fibromyalgie die ik persoonlijk vind het moeilijker om te leven is “fibro mist”, ook wel bekend als “brain mist”: korte-termijn geheugen problemen en het onvermogen om zich te concentreren of te concentreren. Mijn man lachte toen ik zeggen: “Communicatie is altijd al een van mijn sterke punten!” Degenen die mij het best kennen zou hoogstwaarschijnlijk humor die verklaring omdat ze weten hoe ik het graag hebben! Ik zie niet in de humor van hun standpunt, maar soms is het maakt me willen huilen.

De “fibro fog” lijkt te definiëren, in het ergste geval, als mijn pijngrens is alto.Me moeilijk om mijn woorden te vinden of ik vergeten wat ik zeg midden in een zin. Soms stotteren, mispronouncing woorden of zeg iets dat lijkt helemaal off topic. Mensen reageren op verklaringen die geen zin te maken. Ik heb geleerd om dingen op te schrijven en te gebruiken mijn agenda – meer dan ooit. Op mijn betere dagen, ik probeer te lachen om mezelf en lachen lachen om mijn woorden. In mijn ergste dagen, ik breken in tranen, het gevoel alsof een deel van mij is verdwenen. Soms heb ik geprobeerd om het uit te drukken aan anderen en hebben gereageerd met “wat er gebeurt met ons allemaal!” Of “dat ook doen.” Ze gewoon niet krijgen. Het is meer dan af en toe een “Ik liep in een kamer en vergeten wat ik ging voor.

Schrijven, lezen en schrijven zijn soms moeilijk, zelfs als deze zijn de dingen die makkelijk voor mij waren. Ik ben voortdurend opnieuw lezen om te begrijpen wat ik het lezen of schrijven, of spelling woorden, dan op zoek naar hen, omdat ze er niet goed uit – soms zijn ze en soms zijn ze niet. De concentratie kan ook moeilijk zijn. Willen richten op iemand met me te praten of wat ik doe, kan het een zeer moeilijke taak. Soms heb ik het gevoel dat om te leren leven met fibromyalgie, moet je het verlies van zijn vroegere zelf treuren, want het verandert veel aspecten van je leven.

De andere fibromyalgie symptomen, dat vind ik het moeilijkst om te leven – dat is toen ik gestrest ben en als ik overdrijf fysieke – is het brandende gevoel van mijn huid. Sommigen beschrijven het als een gevoel alsof je huid is slecht verbrand. Ik beschrijf het vaak het gevoel alsof je in een huis brand. Voordat ik werd gediagnosticeerd met fibromyalgie die vaak het woord “brandende” gebruikt om mijn verdriet te beschrijven voor mijn man. Hij dacht altijd dat het een vreemde keuze van beschrijvend woord te beschrijven mijn dolor.No was pas na mijn diagnose en onderzoek van fibromyalgie dat zowel dit soort pijn en mijn woordkeuze begrepen.

Sommigen zeggen dat het beschrijvend woord “branden” wanneer het wordt gebruikt om de pijn te beschrijven is alleen mensen begrijpen fibromyalgie. Ik weet niet of dat het geval is, maar ik weet dat het voor mij is een veel gebruikt woord en leven met de symptomen bijna dagelijks. Er zijn zo veel triggers dat fibromyalgie symptomen. Iets eenvoudigs als het niet genoeg slaap kan maken mijn lichaam goed te voelen. Ik zou niet zeggen dat het gewoon mijn brandende huid, maar meer als van binnen naar buiten. Een vervelend gesprek kan me beïnvloeden voor een dag, soms meer time.We worden beïnvloed door een sterke geur, dat is overweldigend blaffen, overmatige van onze hond of tegen je elleboog op iets. (Hoewel overmatig blaffen van onze hond een ongewenste symptomen kunnen veroorzaken, onvoorwaardelijke liefde en gezelschap maken er een prijs te betalen.Te veel lichamelijke activiteit is de trigger voor dit symptoom is moeilijker voor mij om aan te passen zijn

Loading...

Leave a Comment