Min smerte er usynlig, så er smerten du påfører når du ikke tror på meg.

Nakkevert i fibromyalgi

Som andre generelle tegn er nakkesmerter svært alvorlig og forstyrrende. Nakke er den delen av kroppen som beveger seg med hver kroppsbevegelse. Derfor kan vi si at det kan være mest observert. For å flytte, snu og mange aktiviteter, for rengjøring som oppgaver og for å støtte hodet, brukes våre nakkeben. Hvis disse musklene er i smerte, får det oss til å føle at hele kroppen vår forstyrrer mye på grunn av bare nakke.

 

 

Unngå disse grunnene

Hvis du føler at vondt øker dag for dag, og det forblir konstant, er det ikke bedre, da bør du ha en avtale. Be ham om å ta fullstendige tester av muskler i nakken. Fortell dine smerteområder til ham for fullstendig eller dyktig undersøkelse. Sjekk ut om det er intern skade her. Ta en komplett diskusjon med legen din om hvordan du bruker livet ditt, hva er søvnmønsteret og hvordan du bruker hele dagen.

Mange tester kan tas for å sjekke ut halsskader. Det finnes naturlig krølling i nakken, i tilfelle du mister den, vil du føle alvorlig smerte sikkert.

Et instrument kalt “Dakota” kan brukes til å sette den krumningen på sitt naturlige sted. Det kan skje ved å ha en slags hard pute mens du sover.

Når du ligger på den for få minutter daglig, vil nakkesmerter eliminere sakte. Denne typen smerte kan være mulig ved å maksimere bruken av mobiltelefoner eller bruk av sosiale medier.

Så prøv å observere dine stillinger uansett hva du gjør. Hvis du trodde at nakkepine bare er på grunn av fibromyalgi, så kan du fortsatt ha en innsats og forebyggende tiltak som jeg nettopp har diskutert. Hvis du er i fibromyalgi, og du tar for mye stress eller under en eller annen form for press, vil nakkesmerter maksimeres.

Sår i halsen påvirker også andre kroppsdeler. Det kan skape vanskeligheter med å puste. Det påvirker mye av halsen din som påvirker skjoldbruskkjertelen og adrenalene. Det kan eksistere mange årsaker til det, så vær oppmerksom på det så mye som mulig.

Overdreven bruk av sosiale medier

Mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og tabletter er for mye brukt i disse dager. Alle er avhengige av disse. Det kan bli lurt på nyheter for deg at de betaler mye rolle i denne smerten. Du vil se at denne smerten er overflødig bevegelse, sittende og stående før andre fibromyalgi føler. Hvis du setter nakken din i kompromiss med tilstanden i noen sekunder eller minutter, kan du føle hard nakkepine. Prøv å minimere bruken av sosiale medier og betale mindre tid på slike typer enheter. Prøv å plassere krumningen på riktig sted. Du kan ikke vite hvordan det kan bevege seg i hele kroppen. For det er en terapi foreslått, navn som Myotheraphy. Dette er mindre invasivt og mer effektivt.

Målinger under fibromyalgi

Det kan være mulig at du er langt borte fra grunnårsaken til denne sykdommen fibromyalgi, men du kan fortsatt ha målinger for det. Jeg stoler på at det kan være riktig for noen tegn på fibromyalgi. Jeg prøver å foreslå alt om hvilke faktorer du kan oppnå kvalitetslivet.

Jeg kan foreslå at nakke øvelser gjør musklene komfortable. Du kan ha noe ubehag med det, men de er sannsynligvis viktige og mest nødvendige.

Bare å svinge hodet fra den ene siden til den andre og holde posisjonen i noen sekunder på hver side kan hjelpe. Du kan også bruke kroppsresistens for lett å styrke øvre nakke muskler. Hold en håndflate mot pannen mens du skyver hodet fremover og konsentrerer seg på baksiden av nakken din og hånden motstår hverandre. Følg også på treningssiden, Fibro Fit People, (videoseksjon) hvor jeg adresserer nakke og andre fellesområder med enkle og effektive øvelser utviklet for fibromyalgi. Du vil se hvor jeg har en myk nakkestøtte selv når du utfører noen øvre kroppsøvelser, bare for å beskytte nakken.

Jeg anbefaler at du bruker varme eller kalde kompresser på nakken din. Du kan prøve å rotere mellom is og varmen for å øke sirkulasjonen, noe som igjen kan redusere smertenivået. Selv en varm klut rundt halsen kan føles beroligende, spesielt før sengetid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *