Min smerte er usynlig, så er den smerte, du påfører, når du ikke tror på mig.

Nakkepine i fibromyalgi

Som andre generelle tegn er nakkepine meget alvorlig og forstyrrende. Hals er den del af krop, som bevæger sig med hver bevægelse af kroppen. Derfor kan vi sige, at det mest kan observeres. Til bevægelse, drejning og mange aktiviteter, til rengøring som opgaver og til understøttende hoved bruges vores halsben. Hvis disse muskler har smerter, får det os til at føle, at vores hele krop forstyrrer meget på grund af bare nakke.

 

 

Undgå disse grunde

Hvis du føler at din smerte øges dag for dag, og det forbliver konstant, er det ikke bedre, så skal du have en aftale. Bed ham om at tage komplette tests af nakke muskler. Fortæl dine smerteområder til ham for fuldstændig eller dygtig undersøgelse. Tjek om der er intern skade her. Tag en fuldstændig diskussion med din læge om, hvordan du bruger dit liv, hvad er dit søvnmønster og hvordan du bruger hele din dag.

Mange tests kan tages for at tjekke halsskader. Der er naturlig krumning i halsen, i tilfælde af at du mister det, vil du sikkert føle alvorlig smerte.

Et instrument kaldet “Dakota” kan bruges til at sætte denne krumning på sit naturlige sted. Det kan ske ved at have en slags hård pude under søvn.

Når du ligger på det i få minutter dagligt, vil din nakkepine eliminere langsomt. Denne type smerte kan være mulig ved at maksimere brugen af ​​mobiltelefoner eller brug af sociale medier.

Så prøv at observere dine positioner, uanset hvad du gør. Hvis du troede, at din nakkepine kun er på grund af fibromyalgi, så kan du stadig have en indsats og forebyggende foranstaltning, som jeg lige har diskuteret. Hvis du er i fibromyalgi, og du tager for meget stress eller under en slags pres, vil din nakkepine maksimeres.

Hård nakke smerter påvirker også andre kropsdele. Det kan skabe vejrtrækningsbesvær. Det påvirker meget af din hals som påvirker skjoldbruskkirtel og adrenaler. Der kan eksistere mange årsager til det, så vær opmærksom på det så meget som muligt.

Overdreven brug af sociale medier

Mobiltelefoner, bærbare computere og tabletter er i overjordisk brug i disse dage. Alle er afhængige af disse. Det kan undre sig nyheder for dig, at de betaler en stor rolle i denne smerte. Du vil se, at denne smerte er overflødig bevægelse, sidder og står før andre fibromyalgi føler. Hvis du sætter din hals i kompromitterende tilstand i nogle sekunder eller minutter, kan du føle hård nakkepine. Prøv at minimere din sociale medier brug og betale mindre tid på sådan type enheder. Prøv at placere din krumning på det rigtige sted. Du kan ikke vide, hvordan det kan bevæge sig i hele kroppen. For det er en terapi foreslået, navn som Myotheraphy. Dette er mindre invasivt og mere effektivt.

Målinger under fibromyalgi

Det kan være muligt at du er langt væk fra årsagen til denne sygdom fibromyalgi, men du kan stadig have målinger til det. Jeg stoler på, at det kan være rigtigt for nogle tegn på fibromyalgi. Jeg forsøger at foreslå dig alle om de faktorer, hvormed du kan opnå kvalitetsliv.

Jeg kan foreslå dig, at nakke øvelser gør musklerne behagelige. Du kan have noget ubehag med det, men de er nok vigtige og mest nødvendige.

Du kan simpelthen vende dit hoved fra den ene side til den anden og holde positionen i nogle sekunder på hver side. Du kan også bruge kropsbestandighed til let at styrke de øvre nakke muskler. Hold en håndflade mod din pande, mens du skubber dit hoved fremad og koncentrerer sig på nakkebaggen og hånden modstår hinanden. Følg også på fitness siden, Fibro Fit People, (video sektion) hvor jeg behandler nakke og andre fællesområder med enkle og effektive øvelser udviklet til fibromyalgi. Du vil se, hvor jeg bærer en blød hals støtte, selv når du udfører nogle overkrop øvelser, simpelthen for at beskytte nakken.

Jeg anbefaler at bruge varme eller kolde kompresser på din hals. Du kan prøve at rotere mellem is og varmen for at øge omsætningen, hvilket igen kan reducere smerte niveauer. Selv en varm klud omkring halsen kan føle beroligende, især før sengetid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *