Min smärta är osynlig, så är smärtan du påför när du inte tror på mig.

Nackvärk i fibromyalgi

Liksom andra allmänna tecken är nackvärk mycket svår och störande. Halsen är den del av kroppen som rör sig med varje kroppsrörelse. Därför kan vi säga att det kan vara mest observerbart. För att flytta, vrida och många aktiviteter, för att rengöra som uppgifter och för att stödja huvudet, används våra nackben. Om dessa muskler har smärta, får det oss att känna att hela vår kropp stör mycket på grund av bara nacke.

 

 

Undvik dessa skäl

Om du känner att din värk ökar dag för dag och det är ständigt är det inte bättre än du borde måste ha ett möte. Be honom att ta fullständiga prov på nackens muskler. Berätta för dina smärtområden för fullständig eller skicklig undersökning. Kolla om det finns någon intern skada här. Ta en komplett diskussion med din läkare om hur du spenderar ditt liv, vad är ditt sömnmönster och hur du spenderar hela din dag.

Många test kan tas för att kolla nackskador. Det finns naturlig krökning i nacken, om du förlorar det, kommer du att känna allvarlig smärta säkert.

Ett instrument som heter “Dakota” kan användas för att sätta den krökningen på sin naturliga plats. Det kan hända genom att ha någon form av hård kudde medan du sover.

När du ligger på det för några minuter dagligen, kommer din nacksmärta att eliminera långsamt. Denna typ av smärta kan vara möjligt genom att maximera användningen av mobiltelefoner eller användning av sociala medier.

Så försök att observera dina positioner oavsett vad du gör. Om du trodde att din nacksmärta bara är på grund av fibromyalgi, då kan du fortfarande ha några ansträngningar och förebyggande åtgärder som jag just har diskuterat. Om du är i fibromyalgi, och du tar för mycket stress eller under ett slags tryck, kommer din nacksmärta att maximeras.

Hård nacksmärta påverkar också andra kroppsdelar. Det kan skapa andningssvårigheter. Det påverkar mycket i din hals som påverkar sköldkörtel och binjurar. Det kan finnas många orsaker till det så var medveten om det så mycket som möjligt.

Överdriven användning av sociala medier

Mobiltelefoner, bärbara datorer och surfplattor är överdrivna idag. Alla är beroende av dessa. Man kan undra på nyheter om att de betalar en stor roll i denna smärta. Du kommer att se att denna smärta är överflödig rörelse, sittande och stående före andra fibromyalgi känslor. Om du sätter nacken i kompromissläge i några sekunder eller minuter kan du känna hård nacke. Försök att minimera användningen av sociala medier och betala mindre tid på sådan typ av enheter. Försök att placera din krökning på rätt ställe. Du kan inte veta hur det kan röra sig i hela kroppen. För det är en terapi föreslagen, namnet Myotheraphy. Detta är mindre invasivt och effektivare.

Mätningar under fibromyalgi

Det kan vara möjligt att du är långt ifrån grunden till denna sjukdomsfibromyalgi, men du kan fortfarande ha mätningar för det. Jag litar på att det kan vara rätt för vissa tecken på fibromyalgi. Jag försöker föreslå er alla om de faktorer som du kan uppnå kvalitetslivet på.

Jag kan föreslå dig att nackeövningar gör att musklerna är bekväma. Du kan ha lite obehag med det men de är förmodligen viktiga och mest nödvändiga.

Att bara vrida huvudet från en sida till det andra och hålla positionen i några sekunder på varje sida kan hjälpa till. Du kan också använda kroppsmotstånd för att lätt stärka övre nackmusklerna. Håll en handflata mot pannan medan du trycker på huvudet framåt och koncentrerar dig på nacke och hand motstånd mot varandra. Följ även på fitness sidan, Fibro Fit People, (videosektion) där jag adresserar nacken och andra gemensamma områden med enkla och effektiva övningar utvecklade för fibromyalgi. Du kommer att se var jag bär en mjuk nackstöd även när du utför lite övnings övningar, för att bara skydda nacken.

Jag rekommenderar att du använder heta eller kalla kompressor på nacken. Du kan försöka rotera mellan is och värmen för att öka cirkulationen vilket i sin tur kan minska smärtnivåerna. Även en varm trasa runt nacken kan känna sig lugnande, speciellt före sängen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *