Jeg er træt af at være syg med fibromyalgi

At have en kronisk sygdom som fibromyalgi er et problem for dig, især når du har mange andre ting som min. Det vokser og krymper, men det forsvinder aldrig, i det mindste passer det mig ikke. For nu må jeg sige, at det er lige så alvorligt som før. Mit smerteniveau
                              

På grund af fibromyalgi har det reduceret mig så meget, at selv min positive holdning lider. Jeg er så træt af at være syg med fibromyalgi. Min eneste vej ud er søvn, men smerten ved fibromyalgi er i øjeblikket vildledende mine drømme, og nu kan jeg ikke engang undslippe. Jeg vågner så dårligt jeg vil skrige bare for at flytte. Jeg er så træt, når jeg rejser mig og går i seng. Relief synes at undslippe mig i disse dage.

Få mere motion, det er hvad de siger. De ved ikke, hvor svært det er at gøre, når hver bevægelse gør, at du vil solbade med smerten forårsaget af fibromyalgi. Når du går en vis afstand, føles rygsøjlen som om den kollapser og opløses. Jeg gør hvad jeg kan, går korte afstande, hæver mine ben i stolen, men det er svært. Jeg vil gerne have andre til at forstå, hvor svært det er at tabe sig. Jeg forsøger virkelig. Uden at være så aktiv som du vil, er det meget svært at gøre. Jeg ved, at min vægt, som blev taget efter at blive syg, bliver værre. Det forværrer også mit selvbillede, som ikke hjælper ting. Jeg ville ønske jeg kunne miste ham og arbejde hårdt.

Tag din medicin jeg gør, jeg lover, som jeg har fået at vide, men det hjælper mig ikke nok. Jeg savner dem og har haft heldige ikke at tilbringe dagen i en bold på jorden, så jeg ved, at de hjælper, men de gør ikke nok. Der skal være noget for at hjælpe mig med at vende mit liv tilbage. Depression? Selvfølgelig kæmper jeg med depression. Når ingen del af din krop ikke gør ondt hele tiden, kan du også blive deprimeret. Jeg tror, ​​at de af os, der arbejder med det, er meget stærkere end mennesker, der tillægger os.

Jeg kan ikke engang spise uden at opleve symptomer. Jeg spiser noget, får mig til at gå på toilettet. Der er intet aspekt af livet, at fibromyalgi sygdom eller de mange samtidige tilstande ikke berører. Du kalder det, der er en dårlig effekt, der følger med det. Symptomerne fodrer hinanden, og hver af dem forværrer de andre. Jeg forsøger at forblive positiv. Jeg ved, at det kommer til at ske, og jeg vil føle mig bedre, men jeg vil stadig ikke føle mig godt. Jeg har held og lykke, men der er stadig smertestillende fibromyalgi, depression, maveproblemer osv. Men der er bedre tider, når jeg kan gøre mere og nyde mere, men hvad skal jeg gøre i mellemtiden? Jeg er udtømt fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Jeg mister håbet om, at gode dage kommer, og der vil blive fundet relief. Jeg må ikke lade mig være sådan her, jeg må altid tro på, at der er håb, men for nu er det svært. Jeg må holde tanken på, at det også sker. Jeg håber bare, det er hurtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *