Jeg er lei av å være syk med fibromyalgi

Å ha en kronisk tilstand som fibromyalgi er et problem for deg, spesielt når du har mange andre ting som min. Det vokser og krymper, men det forsvinner aldri, det passer i det minste ikke med meg. For nå må jeg si at det er like alvorlig som før. Smerte nivået mitt
                              

På grunn av fibromyalgi har det redusert meg så mye at selv min positive holdning lider. Jeg er så lei av å være syk med fibromyalgi. Min eneste vei ut er søvn, men nå er smerten av fibromyalgi misrepresenting mine drømmer og nå kan jeg ikke engang unnslippe. Jeg våkner så dårlig jeg vil skrike bare for å flytte. Jeg er så trøtt når jeg reiser meg og legger meg. Relief ser ut til å unnslippe meg i disse dager.

Få mer mosjon, det er det de sier. De vet ikke hvor vanskelig det er å gjøre når hver bevegelse gjør at du vil sole deg med smerten forårsaket av fibromyalgi. Når du går en viss avstand, føles ryggraden som om den kollapser og disintegrerer. Jeg gjør det jeg kan, går korte avstander, hever mine ben i stolen, men det er vanskelig. Jeg vil at andre skal forstå hvor vanskelig det er å gå ned i vekt. Jeg prøver virkelig. Uten å være så aktiv som du vil, er det veldig vanskelig å gjøre. Jeg vet at vekten min, som ble tatt etter å bli syk, blir verre. Det forverrer også mitt selvbilde, noe som ikke hjelper ting. Jeg skulle ønske jeg kunne miste ham og jobbe hardt.

Ta medisinen jeg gjør, lover jeg, som jeg har blitt fortalt, men det hjelper ikke meg nok. Jeg savner dem og har vært heldig å ikke tilbringe dagen i en ball på bakken, så jeg vet at de hjelper, men de gjør ikke nok. Det må være noe for å hjelpe meg å returnere livet mitt. Depresjon? Selvfølgelig kjemper jeg depresjon. Når ingen del av kroppen din ikke gjør vondt hele tiden, kan du også bli deprimert. Jeg tror de av oss som jobber med det, er mye sterkere enn folk som tilskriver oss.

Jeg kan ikke engang spise uten å oppleve symptomer. Jeg spiser noe, la meg løpe på toalettet. Det er ikke noe aspekt av livet som fibromyalgi sykdom eller mangfoldet av sameksistente forhold ikke berører. Du ringer det, det er en dårlig effekt som går med den. Symptomene mates på hverandre, og hver av dem forverrer de andre. Jeg prøver å holde meg positiv. Jeg vet at det kommer til å skje, og jeg skal føle meg bedre, men jeg vil fortsatt ikke føle meg bra. Jeg har lykke til, men det er fortsatt smertestillende fibromyalgi, depresjon, mageproblemer osv. Det er imidlertid bedre tider når jeg kan gjøre mer og nyte mer, men hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Jeg er utmattet fysisk, mentalt og følelsesmessig. Jeg mister håp om at gode dager kommer, og lettelse vil bli funnet. Jeg burde ikke la meg være slik, jeg må alltid tro at det er håp, men for nå er det vanskelig. Jeg må holde ideen om at dette også vil skje. Jeg håper bare dette er raskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *