Jag är trött på att vara sjuk med fibromyalgi

Att ha ett kroniskt tillstånd som fibromyalgi är ett problem för dig, speciellt när du har många andra saker som min. Det växer och krymper, men det försvinner aldrig, åtminstone passar det inte mig. För nu måste jag säga att det är lika allvarligt som tidigare. Min smärta nivå
                              

På grund av fibromyalgi har det minskat mig så mycket att även min positiva attityd lider. Jag är så trött på att vara sjuk med fibromyalgi. Min enda väg ut är sömn, men nu smärter fibromyalgi förvränga mina drömmar och nu kan jag inte ens fly. Jag vaknar så illa jag vill skrika bara för att flytta. Jag är så trött när jag står upp och går och lägger mig. Relief verkar fly från mig i dessa dagar.

Få mer motion, det är vad de säger. De vet inte hur svårt det är att göra när varje rörelse gör att du vill sola med smärtan som orsakas av fibromyalgi. När du går ett visst avstånd känns ryggraden som om den kollapsar och sönderdelas. Jag gör vad jag kan, går korta sträckor, höjer mina ben i stolen, men det är svårt. Jag skulle vilja att andra förstår hur svårt det är att gå ner i vikt. Jag försöker verkligen. Utan att vara så aktiv som du vill, är det väldigt svårt att göra. Jag vet att min vikt, som togs efter att bli sjuk, blir värre. Det förvärrar också min självbild, som inte hjälper saker. Jag önskar att jag kunde förlora honom och jobba hårt.

Ta din medicin jag gör, jag lovar, som jag har fått veta, men det hjälper inte mig nog. Jag saknar dem och har haft tur att inte spendera dagen i en boll på marken så jag vet att de hjälper men de gör inte tillräckligt. Det måste finnas något för att hjälpa mig att återvända mitt liv. Depression? Självklart kämpar jag med depression. När ingen del av din kropp inte skadar hela tiden kan du också bli deprimerad. Jag tror att de av oss som jobbar med det är mycket starkare än människor som tillhör oss.

Jag kan inte ens äta utan att uppleva symtom. Jag äter något, får mig att springa till badrummet. Det finns ingen aspekt av livet att fibromyalgi sjukdom eller mångfalden av samtidiga tillstånd inte berör. Du kallar det, det är en dålig effekt som går med den. Symptomerna matas på varandra, och var och en av dem förvärrar de andra. Jag försöker hålla mig positiv. Jag vet att det kommer att hända och jag mår bättre, men jag känner mig fortfarande inte bra. Jag har lycka till, men det finns fortfarande smärtstillande fibromyalgi, depression, magproblem etc. Det finns dock bättre tider när jag kan göra mer och njuta av mer, men vad ska jag göra under tiden? Jag är utmattad fysiskt, mentalt och emotionellt. Jag förlorar hoppet att goda dagar kommer och lättnad kommer att hittas. Jag borde inte låta mig vara så här, jag måste alltid tro att det finns hopp, men för nu är det svårt. Jag måste hålla idén att detta kommer att hända också. Jag hoppas bara att det här är snabbt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *