Ik ben het zat om ziek te worden van fibromyalgie

Het hebben van een chronische aandoening zoals fibromyalgie is een probleem voor jou, vooral als je veel andere dingen zoals de mijne hebt. Het groeit en krimpt, maar het verdwijnt nooit, het past mij tenminste niet. Voor nu moet ik zeggen dat het net zo serieus is als voorheen. Mijn pijnniveau
                              

Vanwege fibromyalgie heeft het me zoveel verminderd dat zelfs mijn positieve houding lijdt. Ik ben het zat om ziek te worden van fibromyalgie. Mijn enige uitweg is slaap, maar nu is de pijn van fibromyalgie mijn dromen verkeerd voorstellend en nu kan ik zelfs niet ontsnappen. Ik word zo erg wakker dat ik wil schreeuwen om te bewegen. Ik ben zo moe als ik opsta en naar bed ga. Opluchting lijkt me tegenwoordig te ontgaan.

Krijg meer lichaamsbeweging, dat is wat ze zeggen. Ze weten niet hoe moeilijk het is om te doen wanneer elke beweging ervoor zorgt dat je wilt zonnebaden met de pijn veroorzaakt door fibromyalgie. Wanneer je een bepaalde afstand loopt, voelt de ruggengraat alsof hij instort en uiteenvalt. Ik doe wat ik kan, loop afstanden, til mijn benen op in de stoel, maar het is moeilijk. Ik zou graag willen dat anderen begrijpen hoe moeilijk het is om af te vallen. Ik probeer het echt. Zonder zo actief te zijn als je wilt, is het heel moeilijk om te doen. Ik weet dat mijn gewicht, dat werd ingenomen nadat ik ziek werd, erger wordt. Het verergert ook mijn zelfbeeld, wat de dingen niet helpt. Ik wou dat ik hem kon verliezen en hard werken.

Neem je medicijnen zoals ik, ik beloof het, zoals mij is verteld, maar dat helpt me niet genoeg. Ik mis ze en heb het geluk gehad om de dag niet in een bal op de grond door te brengen, dus ik weet dat ze helpen, maar ze doen niet genoeg. Er moet iets zijn om me te helpen mijn leven terug te krijgen. Depressie? Natuurlijk vecht ik tegen depressie. Als geen enkel deel van uw lichaam de hele tijd pijn doet, kunt u ook depressief zijn. Ik denk dat degenen onder ons die ermee werken veel sterker zijn dan mensen ons toeschrijven.

Ik kan niet eens eten zonder symptomen te ervaren. Ik eet iets, laat me naar de badkamer rennen. Er is geen aspect van het leven dat Fibromyalgia Disease of de veelvuldigheid van naast elkaar bestaande aandoeningen niet aanraken. Je noemt het, er is een slecht effect dat daarmee gepaard gaat. De symptomen voeden zich met elkaar en elk van hen verergert de anderen. Ik probeer positief te blijven. Ik weet dat het gaat gebeuren en ik zal me beter voelen, maar ik zal me nog steeds niet goed voelen. Ik heb veel geluk, maar er is nog steeds fibromyalgie pijn aanwezig, depressie, maagproblemen, etc. Er zijn echter betere tijden wanneer ik meer kan doen en meer kan genieten, maar wat moet ik in de tussentijd doen? Ik ben fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput. Ik verlies de hoop dat goede dagen zullen komen en er zal verlichting worden gevonden. Ik zou mezelf niet zo moeten laten zijn, ik moet altijd geloven dat er hoop is, maar voor nu is het moeilijk. Ik moet het idee houden dat dit ook zal gebeuren. Ik hoop alleen dat dit snel gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *