Lady Gaga Fibromyalgi kunngjør millioner av pasienter

De: Maria Benson

Logan, Utah. Erklæring fra Sharon Waldrop, visepresident for National Association of Fibromyalgia and Chronic Pain ved nylig bekjentgjøring av Lady Gaga at hun lider av sykdommen:

“Vi gratulerer Lady Gaga med den utrolig modige handlingen om å avsløre hennes diagnose av fibromyalgi. Ved å dele sin historie med verden, gir den stemmen til de fem millioner amerikanerne som er så glad i meg – et overveldende flertall av kvinner – som lider av sykdommen.

Fibromyalgi er preget av en lang liste over symptomer, inkludert kronisk smerte og svekkende tretthet. Årsaken er fortsatt ukjent, det er ingen kur og mangler effektive behandlinger og forståelse. Bedre behandlinger og en kur kan bli funnet hvis vi gjør folk oppmerksomme på sykdommen og de ødeleggende utfordringene det presenterer for millioner av amerikanske familier hver dag.
Usynligheten av fibromyalgi og den offentlige misforståelsen om dens effekter, gjør ofte folk redd for å avsløre diagnosen deres. Da jeg hadde diagnosen sykdommen, trodde jeg livet mitt var over. Kroppen min, en gang sunn, plutselig følte meg skadet og ødelagt, selv om jeg så veldig bra ute. Jeg ble til og med kalt til å bruke mitt parkeringspass for funksjonshemmede fordi folk ikke trodde det var min. De som lider av fibromyalgi, kan være venner, kolleger, naboer og familiemedlemmer, som har lidd av denne sykdommen i mange år. Vi håper at Lady Gagas modige gest til å bevege seg fremover, vil inspirere andre til å gjøre det samme.

Det er flere svar, men vi trenger hjelp fra alle til å argumentere for flere ressurser for å finne dem. Vi oppfordrer publikum til å kontakte sine lovgivere og be dem om å implementere og finansiere den nasjonale smertestrategien utviklet av Helse- og sosialdepartementet for å takle byrden av kronisk smerte i Amerika. . Vi gleder oss til å fortsette arbeidet vårt for å finne en kur for fibromyalgi. Med støtte og deltakelse fra ledere som Lady Gaga, regjeringen, advokater og pasienter er det ikke noe mål som kan oppnås. ”

Den nasjonale foreningen av fibromyalgi og kronisk smerte er partneren din i kampen mot fibromyalgi og kronisk smerte. Vårt mål er å avslutte kroniske smerter ved å ødelegge menneskeliv ved å fremme tidlig diagnose, oppmuntre til vitenskapelig forskning for behandling og forespråke egnede, tilgjengelige og rimelige behandlinger. Bli et online medlem av fmcpaware.org.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på fmcpaware.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *