Fibromyalgi og smerte i hoftefleksorer

Det er ikke uvanlig å ha problemer med hoftefleksorer eller smerte i dette området når du lever med fibromyalgi. Høft, hoftefleksorer og lårryggsmerter korrelerer med fibromyalgiområder på grunn av følsomme områder på baksiden, mye lavere utløserpunkter og områder av andre forhold som påvirker omgivelsene. 
Hip flexors la hoftene bevege seg fleksibelt. Hver gang du får disse musklene når du beveger beina, hofter og ressurser som er involvert i de fleste trekkene du gjør gjennom hele dagen, i gjennomsnitt.

En sunn person innser ikke hvor ofte de bruker hip flexorer, men de som lever med fibromyalgi, har smerte i hoftebøyeren, vil være godt oppmerksom på det mer regelmessig.

Jeg personlig prøvde hip flexors smerte, deretter re-styrke disse sektorene, mens utvikle øvelser sikrere fibro min hysterektomi full for tre år siden. Hvis jeg forstår. Jeg vil referere til senere i bunnen av denne artikkelen.

Selv om det er kjent skader og medisinske forhold som kan forårsake smerte i hoftefleksorer, kan det være vanskelig å identifisere en direkte årsak til denne smerten hos personer med fibromyalgi, bortsett fra mange daglige aktiviteter, mener jeg ofte.

Vi anser smerte som et symptom på en diagnostisert sykdom eller tar lengre tid for å bestemme den nøyaktige årsaken til smerten. Flexor muskel smerte av fibromyalgi og hofte er imidlertid ofte svekkende hvis ikke behandlet raskt og effektivt.

Forståelse av F      hip flexors og ibromyalgia smerter

Flexor hofte smerte kalles ofte flexor tendinitt. Smerten av denne tilstanden skyldes vanligvis en eller begge av følgende muskler: Illicacus og psoas. Disse musklene grupperes ofte under en enkelt enhet, kalt ileopsoer.

Den psoas er ansvarlig for mange plager tilbake og bein muskler generelt forkorte over en lang periode på grunn av sitteplasser stillinger som de fleste tar hele dagen. For å stå opp og begynne å bevege seg igjen, vil muskelen ikke ligge og fungere ordentlig.

For de som lider av fibromyalgi, kan smerten komme fra andre muskler som bidrar til å bevege hofter. Dette inkluderer quadriceps, selv om disse musklene er lavere enn de fleste hip-flexorer.

Mens flexor tendonitt forårsaket av en ulykke eller ikke-relatert problem fibromyalgi kan fokusere på et bestemt område av muskel eller hofte, kan pasienter med fibromyalgi føle smerte som sprer seg over hele kroppen. Årsaken til smerte er ofte uforklarlig, som ofte er tilfellet med fibromyalgi smerte.

Behandlingen      av fibromyalgi og smerte i hoftefleksorene

En enkel måte å unngå smerte og hoftefleksorer på fibromyalgi er å unngå å sitte i en stilling i lang tid. Levante – deg og flytte regelmessig slik at musklene dine ikke har tid til å sette i samme posisjon.

Jeg hører ofte at jeg anbefaler sikker og effektiv trening og betydningen av deltakelse på alle nivåer av trening for å holde kroppen sterk og fleksibel, og er en annen anbefaling for hip flexors og smerte.

Hip flexor stretch

Jo mer du lærer å bevege seg, og hvordan det er viktig og kompensere Pule vinkler er lett å hindre visse årsaker til muskelsmerter. Så – jeg følger siden     Fibro kan     lære andre måter å jobbe trygt og problemfritt på for de mest sårbare områdene. I videoseksjonen vil du se øvelsene som min side ved side utøver som bidrar til å forsiktig arbeide hofter og nedre rygg og piriformis.

Jeg jobber også med kvinner etter at hysterektomi og annen abdominal kirurgi forsiktig styrker disse sårbare områdene. Jeg er her, og ja, du kan føle deg sterkere etter hysterektomi og leve med kompleksiteten av fibromyalgi og vilkårene for samarbeid.

Spillavdeling er flott her for å gjøre det når som helst, spesielt etter økten. Vi tar et kne (ikke sko) spør forsiktig om nødvendig en fot inne i kneet eller nedre (som slapper av hofter) trekk armen på samme side og følg den myke strekker hoftene dine over det skrå.

Hvis du tilbringer mesteparten av dagen, sitter du på et skrivebord, investerer i en kontorsstol som er justerbar. Sett høy stol, slik at hoftene kan hvile over knærne. Denne stillingen er sunnere for hip flexors og kan eliminere smerten forårsaket av muskelforkortelse på kontoret til den typiske kontorstol. Du kan også vurdere et permanent kontor som lett kan løfte arbeidsområdet ditt.

Jeg begynte å bruke et fast kontor i fjor og veldig nyttig, faktisk står jeg på skrivebordet mitt nå sitter jeg. (Merk: Noen kontrollpaneler kan være vanskelige for skuldrene opp og    ned,     så du må kanskje få et fast kontor som bruker en elektrisk kontroll for å flytte)

Regelmessig vektopplæring og forsiktig strekking (ferdig trygt) kan bidra til å holde musklene sterke og fleksible. Igjen, vær sikker på å bli lenge, eller du kan sabotere innsats for å integrere den effektive treningen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *