Cannabis Company Designs Pain Patch voor fibromyalgie en zenuwpijn

Cannabis Company ontwerpt revolutionaire pijnflits voor fibromyalgie en zenuwpijn

In de afgelopen dagen heeft Cannabis Science 2 nieuwe farmaceutische ontwikkelingen aangekondigd in de vorm van cannabis-huidpleisters voor pijn. Vertegenwoordigers beweren dat het huidpleister effectiever is dan plaatselijk gebruikte crèmes, pillen of injecties op basis van cannabis vanwege de meer nauwkeurige dosering.

Momenteel zijn de huidpleisters nog niet beschikbaar en heeft Cannabis Science geen officiële datum voor klinische proeven. Niettemin, als het onderzoek en de ontwikkeling vorderden zoals verwacht, zou het huidoppervlak van de cannabis een broodnodige nieuwe optie kunnen zijn voor de behandeling van gecompliceerde chronische pijnaandoeningen, waaronder fibromyalgie en diabetische neuropathie.

Werkt cannabis voor de behandeling van pijn?

 

De meest voorkomende natuurlijke cannabinoïden (fytocannabinoïden) zijn: THC, cannabidiol (CBD), cannabigerol (CBG), cannabichromeen (CBC) en cannabinol (CBN). Hoewel de meerderheid van het onderzoek en de publieke aandacht op THC is gericht, maakt de ontwikkeling van de nieuwe huidpatch gebruik van de CBD, ook wel bekend als cannabidiol.

 

Onderzoek toont aan dat CBD verschillende gunstige eigenschappen heeft, waaronder (5):

 • anti-inflammatoire
 • pijnstillende (pijnverlichting)
 • grotere antioxiderende activiteit dan vitamine C of E
 • neuroprotectieve

 

CBD is een non-euphoriant en sommige onderzoeken suggereren eigenlijk dat deze specifieke cannabinoïde het effect van de andere euforische cannabinoïden vermindert, waardoor hun psychoactieve effecten, waaronder paniek, angst, intoxicatie en hartkloppingen, afnemen. Kortom, het nemen van geïsoleerde CBD zal je gemoedstoestand, zoals roken of consumeren van marihuana, niet veranderen.

Raymond Dabney, CEO van Cannabis Science, zegt: “Nu meer staten in het hele land wetgeving uitvaardigen voor de legalisering van cannabis en van cannabis afgeleide medicijnen, zijn wij hier bij Cannabis Science gericht op het ontwikkelen van farmaceutische formuleringen en toepassingen om te voorzien in de enorme groeiende vraag die de komende jaren wordt verwacht. ”

 

 

Dankzij een groeiend aantal onderzoeken naar het medicinale gebruik van cannabis en een culturele openheid voor medisch marihuanagebruik, is de cannabispleister waarschijnlijk binnenkort een echte optie voor diegenen die lijden aan pijnlijke aandoeningen zoals diabetische zenuwbeschadiging en fibromyalgie.

 

Diabetische neuropathie en cannabis

Diabetische neuropathie is een groep zenuwaandoeningen die verband houden met diabetes. Hoewel zenuwbeschadiging op elk moment kan beginnen voor mensen met diabetes, hebben mensen die 25 jaar of ouder diabetes hebben gehad of moeite hebben met het beheren van hun bloedsuikerspiegel of bloeddruk, het hoogste risico (2).

Omdat zenuwschade kan optreden in elk orgaansysteem, kunnen de symptomen worden gevarieerd. Sommige mensen met zenuwbeschadiging zullen helemaal geen merkbare symptomen ervaren. De 4 belangrijkste soorten diabetische zenuwbeschadiging komen met hun eigen unieke reeks symptomen:

Diabetische Zenuwbeschadiging Symptomen

1. Perifere neuropathie:  het meest voorkomende type neuropathie is perifere neuropathie, die zich meestal manifesteert in handen en voeten als (2):

 • doof gevoel
 • tintelingen
 • Scherpe pijn
 • gevoeligheid voor aanraking en temperatuur

 

2. Autonome neuropathie : dit type zenuwbeschadiging beïnvloedt het cardiovasculaire systeem, de ogen, het spijsverteringskanaal, geslachtsorganen, urinewegen en zweetklieren. Symptomen zijn onder andere (2):

 • merkbare veranderingen in de spijsvertering en blaasfunctie
 • seksuele disfunctie bij zowel mannen als vrouwen
 • onvermogen om de gebruikelijke waarschuwingssignalen van een lage bloedsuikerspiegel te manifesteren
 • moeite met zien ‘s nachts
 • overmatig zweten

 

3. Proximale neuropathie : proximale neuropathie is gelokaliseerd in de benen. Het wordt geassocieerd met (2):

 • pijn in benen, heupen, dijen of bodem
 • merkbare zwakte in beenspieren

4. Focal Neuropathy:  deze vorm van zenuwbeschadiging kan elke zenuw in het lichaam (maar meestal in het hoofd en de armen) beïnvloeden, waardoor zwakte en pijn ontstaat. Andere symptomen zijn (2):

 • zichtproblemen, pijn rond de ogen
 • gezichtsverlamming
 • acute pijn in de borst, buik of buikspieren

 

Hoe wordt diabetische zenuwbeschadiging behandeld?

Conventioneel zullen artsen patiënten voorschrijven met diabetische zenuwschade pijnstillers, anticonvulsiva of antidepressiva zoals oxycodon, Ultram, amitriptyline, Cymbalta of Lyrica. Bovendien werken ze samen met de patiënt om de bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden.

Mocht de huidpleister van Cannabis Science door klinische onderzoeken worden geleid en door de FDA worden goedgekeurd, dan zou dit een meer natuurlijke en effectieve manier zijn om pijn door diabetische zenuwbeschadiging te beheersen zonder het risico van verslaving (een enorm probleem met opioïde-voorschriften).

 

GEBRUIK VAN CANNABIS VOOR PIJN

Als het gaat om behandeling en gezondheid wordt cannabis meestal gebruikt voor chronische pijn. CBD vertegenwoordigt een complex mechanisme wanneer het wordt gebruikt voor het verlichten van pijn.

De zenuwen in het lichaam, met name de perifere zenuwen, hebben cannabinoïde-receptoren; deze receptoren verbinden CBD eerst wanneer het in het lichaam komt en blokkeren de pijnsignalen naar de hersenen.

Bèta-caryofylleen dacht dat de andere niet-psychotrope cannabinoïden bij het proces betrokken waren. Deze stof: het heeft een moleculaire structuur die verschilt van de meeste andere cannabinoïden om een ​​dubbele benadering te bieden voor ontsteking van de zenuw en de ontvangst van pijn. Beta-caryophylleen wordt gevonden in andere kruiden zoals oregano, basilicum, zwarte peper en kaneel.

Cannabinoïden blokkeren niet alleen het doel van brood, ook om ontstekingen te verminderen, leidt tot brood. Bovendien reguleren ze het immuunsysteem dat de inspanningen van het lichaam ondersteunt om zichzelf te genezen.

Fibromyalgie en cannabis

 

Fibromyalgiesyndroom is een chronische aandoening die vaak samen met artritis is gegroepeerd, hoewel het geen artritische aandoening is. Fibromyalgie treft vooral vrouwen. Volgens een rapport uit 2008 lijden ongeveer 5 miljoen volwassen Amerikanen aan fibromyalgie (4). Patiënten met fibromyalgie ervaren chronische niet-gelokaliseerde pijn, gevoeligheid en intense vermoeidheid. Soms gaat fibromyalgie gepaard met andere symptomen, waaronder (3):

 • hersensmist
 • hoofdpijn
 • ochtend stijfheid
 • rustelozebenensyndroom
 • pijnlijke menstruatiekrampen
 • irritable bowel syndrome

 

Hoe wordt fibromyalgie behandeld?

Helaas kan fibromyalgie lastig zijn om te behandelen; dit wordt gecompliceerd door het feit dat veel medische zorgverleners niet bekend zijn met fibromyalgie of de verschillende behandelingen. De FDA heeft momenteel 3 geneesmiddelen voor de behandeling van fibromyalgie goedgekeurd: Duloxetine, Milnacipran en Pregabaline.

 

Het huidpleister Cannabis Science is misschien een veelbelovende behandelingsoptie voor veel fibromyalgiepatiënten, vooral diegenen voor wie de 3 huidige geneesmiddelen geen effect hebben. Het zou ook een minder risicovolle oplossing bieden dan de huidige geneesmiddelen, die worden geleverd met hun eigen lange lijst met bijwerkingen en langetermijnrisico’s.

Help ons de bekendheid van deze potentiële nieuwe behandeling te vergroten door dit artikel met uw vrienden en familie te delen. We zullen doorgaan met het volgen van de ontwikkeling van de huidpleister Cannabis Science en updates bieden naarmate nieuwe studies en proefinformatie beschikbaar komen.

 

BEHANDELING VAN FIBROMYALGIE MET HET GENEESMIDDEL

De gezondheidstoestand die wordt gevormd door uitgebreide musculoskeletale pijn is bekend onder de naam fibromyalgie. Deze gezondheidsstoornis kan problemen veroorzaken met betrekking tot vermoeidheid, slaap, geheugen en stemmingsproblemen. Het kan plotseling worden geactiveerd en het is een soort van zeer specifiek en ernstig neurologisch probleem.

 

Geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van dit gezondheidsprobleem zijn soorten voorgeschreven pijnstillers, antidepressiva en medicijnen die worden gebruikt bij epileptische aanvallen.

 

Uit onderzoek uit 2014 bleek dat 62% van de patiënten met fibromyalgie marihuanabehandeling vond als zeer effectief in de pijnstillende behandeling, andere 33% hadden een beetje hulp van de marihuana, terwijl het percentage boven de traditionele medicatie was met resultaten van 8-10% tevreden en 22-32% vindt ze een beetje nuttig en effectief.

 

Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling en is alleen ter informatie. Vraag altijd advies aan uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener met vragen over uw medische toestand en / of actuele medicatie. Negeer professioneel medisch advies of wacht niet langer op advies of behandeling vanwege iets dat u hier hebt gelezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *