Fibromyalgie en pijn van de heupbuigers

Het is niet ongebruikelijk dat u problemen heeft met de heupbuigers of pijn in dit gebied wanneer u met fibromyalgie leeft. Hypors, heupbuigers en lage rugpijn worden geassocieerd met gebieden van fibromyalgie vanwege gevoelige gebieden rond de rug, veel lagere triggerpoints en andere gebieden die de omliggende gebieden beïnvloeden.

De heupbuigers zorgen ervoor dat de heupen flexibel kunnen bewegen. Je krijgt deze spieren elke keer dat je je benen beweegt, en dat betekent dat je heupen gemiddeld genomen betrokken zijn bij de meeste bewegingen die je maakt gedurende de dag.

Een gezond persoon ziet niet hoe vaak zij hun heupbuigers gebruiken, maar een persoon met fibromyalgie lijdt aan pijn in de heupbuigers die zij zich vaker zullen realiseren. 
Persoonlijk heb ik de pijn van de heupbuigers behandeld en vervolgens deze sectoren opnieuw bevestigd, terwijl de veiliger ontwikkeling van Fibros de hysterectomie uitvoert die drie jaar geleden werd voltooid. Als ik het begrijp, zal ik dit later in het onderste deel van dit artikel raadplegen. 
Hoewel er enkele bekende letsels en medische aandoeningen zijn die pijn in de heupbuigers kunnen veroorzaken, kan het moeilijk zijn om een ​​directe oorzaak van deze pijn te identificeren bij mensen met fibromyalgie, behalve veel dagelijkse activiteiten waar ik gewoonlijk naar verwijs
We kunnen pijn beschouwen als een symptoom van de gediagnosticeerde ziekte of meer tijd nemen om de exacte oorzaak van de pijn te bepalen. In elk geval is de pijn van fibromyalgie en heupflexoren vaak slopend als ze niet snel en effectief wordt behandeld. 
Buikbuigspieren en pijn ibupialgia begrijpen 
Flexibele heuppijn wordt vaak flexorenderontitis genoemd. De pijn van deze aandoening is meestal te wijten aan een of beide van de volgende spieren: Illicacus en psoas. Deze spieren worden meestal gegroepeerd in een enkele eenheid, iliopsoas genaamd.
De psoas is verantwoordelijk voor een grote hoeveelheid algemene rugpijn en spierverkorting gedurende een lange periode vanwege de stoelen die de meeste mensen de hele dag gebruiken. Wanneer je opstaat en weer begint te bewegen, wil de spier niet gaan liggen en niet goed functioneren. 
Voor degenen die last hebben van fibromyalgie, kan de pijn komen van andere spieren die helpen bij het verplaatsen van de heupen. Dit omvat de quadriceps, hoewel deze spieren inferieur zijn aan die van de meeste heupbuigers.
Terwijl flexore tendinitis veroorzaakt door een ongeluk of een niet-gerelateerde fibromyalgie kan worden geconcentreerd in een specifiek gebied van de spier of heup, kunnen patiënten met fibromyalgie last hebben van pijn die zich over de hele regio van het lichaam uitstrekt. De oorzaak van de pijn is vaak onverklaarbaar, zoals vaak het geval is met de pijn van fibromyalgie. 
Fibromyalgie behandeling van de flexor en pijn in de heup 
Een eenvoudige manier om de pijn van fibromyalgie en heupbuigers te voorkomen is om te voorkomen dat u gedurende een lange tijd in dezelfde houding blijft zitten. Sta regelmatig op en beweeg, zodat je spieren geen tijd hebben om in dezelfde houding te komen.
Vaak hoor je over mij dat je veilige en effectieve oefeningen aanbeveelt en het belang van deelname aan elke vorm van lichaamsbeweging voor je lichaam en sterke flexibiliteit, er zijn andere aanbevelingen voor heupbuigers en pijn. 
Stretching hip flexion 
Hoe meer je leert bewegen en hoe het materiaal en de hoeken van Plue’s compensatie, het is gemakkelijk om bepaalde oorzaken van spierpijn te voorkomen. Je kunt me volgen op de Fibro-mensenpagina voor meer manieren om veilig en voorzichtig te werken in de meest kwetsbare gebieden. In het videogedeelte zul je de oefeningen zien als mijn ‘naast elkaar’-oefeningen die je heupen en rug zachtjes helpen werken, piriformis en nog veel meer.
Ik werk ook met vrouwen na hysterectomie en andere abdominale operaties om deze kwetsbare gebieden zachtjes te versterken. Ik ben daar geweest en ja, het is mogelijk om je sterk te voelen na een hysterectomie en om te leven met de complexiteit van fibromyalgie en de voorwaarden voor samenwerking. 
Het gedeelte van de game is hier uitstekend te doen op elk moment, vooral na de sessie. We trekken één been tot aan de knie (zonder schoenen) en vragen zachtjes om een ​​voet in de knie of, indien nodig (die de heupen ontspant), trek de arm aan dezelfde kant en voel de zachte rekken van de heupen door de heupen. schuine.
Als u het grootste deel van de dag aan een tafel zit, investeer dan in een zeer verstelbare bureaustoel. Plaats de hoogste stoel, laat je heupen rusten in je schoot. Deze positie is gezonder voor de heupbuigers en om de pijn te elimineren die wordt veroorzaakt door het verkorten van de spieren in het kantoor van de typische stoel van het kantoor. U kunt ook een permanent kantoor overwegen dat uw werkruimte gemakkelijk kan vergroten. Ik ben vorig jaar begonnen met het gebruik van een vast kantoor en het heeft me geholpen, sterker nog, ik sta aan mijn tafel nu ik zit. (Opmerking: sommige bedieningspanelen kunnen moeilijk zijn voor de schouders op en neer, dan kun je een permanent kantoor hebben dat een elektrische bediening gebruikt voor de verplaatsingsbewegingen.) Regelmatige krachttraining en voorzichtig stretchen (veilig gedaan) kan je spieren sterk en flexibel houden. Nogmaals, zorg ervoor dat je je niet te lang voelt of dat je inspanningen kunt saboteren om effectieve oefeningen op te nemen. Dank je wel! Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *