Muskelspasmer i fibromyalgi: Behandling av muskelspasmer

Muskelspasmer i fibromyalgi: Behandling av muskelspasmer

 

muskelspasmer

Begrepet ‘muskelkramper’ kan noen ganger forveksles med andre lignende vilkår. Per definisjon er en muskelspasme bare en plutselig og smertefull sammentrekning av muskler som kan gå overalt fra to sekunder til flere minutter, og skjer gjentatte ganger.

En langvarig muskelkramper er en kramper. En muskeltrakt, som er en ukontrollabel sammentrekning som er smertefri og forekommer i et lite område av muskelen, slik at den faktiske muskelen kan ses som en kontrakt under huden.

Muskeltrekker forekommer i bena, tommelen eller øyelokk, og er resultatet av ekstrem angst og / eller stress.

Forholdet mellom fibromyalgi og muskelspasmer

Emnet for forholdet mellom fibromyalgi og muskelspasmer er mye diskutert. Selv gjennom fibromyalgi og muskelspasmer er vesentlig forskjellig fra hverandre, er det fortsatt antatt at det er mer til forholdet deres enn man kan forvente.

Det er noen grunner til at musklene gjennomgår sammentrekning. Noen muskler gjennomgår sammentrekning uten tilsynelatende grunn, selv om de gjør det så ofte.

Det antas at noen av disse musklene trekker sammen som følge av kraftig fysisk aktivitet, men de strammere muskelknutene kan skyldes fibromyalgi.

Fibromyalgi er definert som kronisk smerte som føles i hele kroppen, men vår kunnskap om tilstanden er fortsatt så begrenset at vi ikke vet hva som forårsaker smerten eller hva en kur for det er.

Likevel ville det være forståelig om minst en del av smerten følte skyldes fibromyalgi. Eller enda mer interessant, hva om fibromyalgi kan være en årsak til spasmer?

Kunne Fibromyalgi forårsake muskelspasmer?

Fibromyalgi er kjent for å utløse eller forårsake flere bizarre symptomer hele kroppen. Sykdommen er langt mer fremtredende hos voksne kvinner enn menn og barn.

I mange tiår var det ikke engang kjent at fibromyalgi eksisterte, og hver av symptomene ble antatt å være en sykdom alene.

Men på 1980-tallet bekreftet medisinske forskere og forskere at fibromyalgi faktisk var en sykdom.

Vanlige symptomer på fibromyalgi inkluderer kroniske smerter i musklene, særlig i en av atten trykkpunkter, tretthet underveis, vanskeligheter med å sove, muskelkramper og ekstrem stress og angst.

En muskelspasme kan følges enten i enkelte deler av kroppen eller gjennom hele kroppen, men det er oftest følt i nakken, skuldrene og ryggen.

Muskelspasmer og fibromyalgi går hånd i hånd, siden noen som opplever spasmer, kan også føle de ekstra symptomene på fibromyalgi.

Muskelreumatisme refererer til muskelspasmer i fibromyalgi. Dette er en tilstand som er anerkjent av reumatologer over hele verden.

Faktisk er disse spasmene hos personer som har fibromyalgi, at årsaken til muskelreumatisme antas å skyldes den ukontrollable sammentrekningen av muskelspasmer i de berørte områdene.

En rekke personer som lider av fibromyalgi og har også muskelspasmer har blitt observert og testet, og resultatene har gitt interessante fakta om endringene i pasientens celler.

Forskere oppdaget at enkelte pasienter hadde en endring i mitokondriene i muskelcellene, andre hadde abnormiteter i smertereceptormetabolismen av deres celler (disse pasientene rapporterte også at de følte mest smerte), og til slutt endrer mikroblodsirkulasjonen, noe som resulterer i sammenblanding av kapillærene i vevet der muskelspasmen oppstår (og dermed forklarer muskelspasmen).

Alle tre av disse er ekstremt smertefulle når muskelspasmer forekommer, og det ville være vanskelig å vite årsaken til muskelspasmen selv om man var klar over disse tre. Denne informasjonen ble bare funnet med forskere og medisinske forskere.

Alle tre muskelkramper kan også skje uten varsel og kan bare forekomme en gang om gangen eller gjentatte ganger. Uten tvil, men musklene ligger i skulder, rygg og nakke. De gode nyhetene?

Med denne typen informasjon har vi tatt mange skritt fremover for å finne en mulig kur for muskelreumatisme. For nå er alt vi har, behandling av det for å redusere smerten midlertidig.

Behandling og forebygging av muskelspasmer i fibromyalgi

Mens det ikke er kjent kur for muskelkramper i fibromyalgi, anbefales det å redusere spenningen man føler i musklene. For eksempel har du noen gang prøvd å bare strekke?

Dette er en utmerket måte å slappe av på muskler og øke blodstrømmen og sirkulasjonen til dem. Blodstrøm og sirkulasjon alene vil lette enhver eksisterende smerte du føler og redusere sjansene for å utvikle høyere nivåer av smerte i fremtiden.

På samme måte kan du også søke en massasjebehandling som ikke bare vil redusere muskelspenningen og øke blodstrømmen, men er også svært effektiv for å redusere stress også.

Hold også de berørte områdene varme til enhver tid, hvis det er mulig, spesielt i kjøligere vær. Ved å holde musklene varme vil det hjelpe blod i blodet. I kaldt vær må du kle deg varmt og holde temperaturen oppe hjemme eller dusj i varmt vann.

Mens det kan være smertefullt i begynnelsen, gi en hånd på å trene. Enkle aktiviteter som svømming, sykling eller gange kan hjelpe. Arbeid alltid med å øke blodstrømmen og senke stressnivået.

Den beste medisinen som kan redusere muskelkramper er MSM, som står for metylsulfonylmetan, og er det samme materialet som finnes i leddene, huden og neglene. Dette legemidlet vil redusere smerte og frekvens av spasmer i muskelen.

Dette legemidlet virker ved å øke blodsirkulasjonen i gode konsentrasjoner og reduserer dermed muskelspasmen (begynner å se det underliggende temaet for økt blodsirkulasjon?). En langsiktig behandling av MSM vil være svært effektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *