Muskelspasmer i fibromyalgi: Behandling af muskelspasmer

Muskelspasmer i fibromyalgi: Behandling af muskelspasmer

 

muskelspasmer

Udtrykket “muskelspasmer” kan undertiden forveksles med andre lignende udtryk. Per definition er en muskelspasme simpelthen en pludselig og smertefuld sammentrækning af muskler, som kan gå overalt fra to sekunder til flere minutter, og sker gentagne gange.

En langvarig muskelspasmer er en kramper. En muskelstrækning, som er en ukontrollabel sammentrækning, der er smertefri og forekommer i et lille område af muskelen, så den faktiske muskel kan ses under huden.

Muskelstrækninger forekommer i ben, tommelfingre eller øjenlåg, og er resultatet af ekstrem angst og / eller stress.

Forholdet mellem fibromyalgi og muskelspasmer

Emnet for forholdet mellem fibromyalgi og muskelspasmer diskuteres bredt. Selv gennem fibromyalgi og muskelspasmer er meget forskellige fra hinanden, er det stadig troet, at der er mere til deres forhold end man kunne forvente.

Der er nogle få grunde til, at musklerne gennemgår sammentrækning. Nogle muskler gennemgår sammentrækning uden tilsyneladende grund, selv om de gør det så ofte.

Det antages, at nogle af disse muskler kontrakt som følge af kraftig fysisk aktivitet, men de strammere muskelknuder kan skyldes fibromyalgi.

Fibromyalgi er defineret som kronisk smerte, der mærkes i hele kroppen, men vores kendskab til tilstanden er stadig så begrænset, at vi ikke ved hvad der forårsager smerten eller endda hvad en kur for det er.

Ikke desto mindre ville det være forståeligt, om i det mindste en del af smerten følte skyldes fibromyalgi. Eller endnu mere interessant, hvad hvis fibromyalgi kan være en årsag til spasmerne?

Kunne Fibromyalgi forårsage Muscle Spasms?

Fibromyalgi er kendt for at udløse eller forårsage flere bizarre symptomer hele kroppen. Sygdommen er langt mere fremtrædende hos voksne kvinder end mænd og børn.

I mange årtier var fibromyalgi ikke engang kendt, og hver af symptomerne blev anset for at være en sygdom alene.

Men i 1980’erne bekræftede medicinske forskere og forskere, at fibromyalgi faktisk var en sygdom.

Almindelige symptomer på fibromyalgi omfatter kroniske smerter i musklerne, især i et af de atten trykpunkter, træthed undervejs, sværhedsvanskeligheder, muskelspasmer og ekstrem stress og angst.

En muskelspasme kan mærkes enten i enkelte dele af kroppen eller i hele kroppen, men det er oftest følt i nakke, skuldre og ryg.

Muskelkramper og fibromyalgi går hånd i hånd, da nogen oplever spasmerne, kan også føle de ekstra symptomer på fibromyalgi.

Muskelreumatisme henviser til muskelspasmer i fibromyalgi. Dette er en tilstand, der anerkendes af reumatologer over hele kloden.

Faktisk er disse spasmer hos mennesker, der har fibromyalgi, at årsagen til muskelumatisme antages at skyldes den ukontrollable sammentrækning af muskelspasmer i de berørte områder.

En række mennesker, der lider af fibromyalgi og har også muskelspasmer, er blevet observeret og testet, og resultaterne har givet interessante fakta om ændringerne i disse patienters celler.

Forskere opdagede, at nogle patienter havde en ændring i mitokondrier i muskelcellerne, andre havde abnormiteter i deres cellers smertereceptormetabolismer (disse patienter rapporterede også at føle den mest smerte), og endelig ændrer mikroblodcirkulationen, hvilket resulterer i sammenblanding af kapillærerne i vævene, hvor muskelspasmerne forekommer (og dermed forklarer muskelspasmerne).

Alle tre er meget smertefulde, når muskelspasmerne opstår, og det ville være svært at kende årsagen til muskelspasmen, selvom man var opmærksom på disse tre. Disse oplysninger blev kun fundet hos forskere og medicinske forskere.

Alle tre muskelspasmer kan også ske uden advarsel og må kun forekomme en gang ad gangen eller gentagne gange. Uden tvivl, hvorimod musklerne ligger i skulder, ryg og nakke. Den gode nyhed?

Med denne slags information har vi taget mange skridt fremad for at finde en mulig kur mod muskelreumatisme. For nu selv er alt, hvad vi har, behandling af det for at mindske smerten midlertidigt.

Behandling og forebyggelse af muskelspasmer i fibromyalgi

Selvom der ikke er kendt kur mod muskelspasmer i fibromyalgi, anbefales der metoder til at reducere den spænding man føler i musklerne. For eksempel har du nogensinde prøvet blot at strække?

Dette er en glimrende måde at slappe af på din muskel og øge blodgennemstrømningen og cirkulationen til dem. Blodstrøm og cirkulation alene vil lindre enhver eksisterende smerte, du føler og mindske chancerne for at udvikle højere niveauer af smerte i fremtiden.

På samme måde kan du også søge en massagebehandling, som ikke kun vil reducere din muskelspænding og øge blodgennemstrømningen, men det er også meget effektivt for at reducere stress også.

Hold også de berørte områder altid varme, hvis det er muligt, især i køligere vejr. At holde dine muskler varme vil hjælpe med blod i blodet. I koldt vejr skal du klæde dig varmt og holde temperaturen op ved dit hjem eller brusebad i varmt vand.

Selvom det kan være smertefuldt i starten, giv en hånd til at udøve. Enkle aktiviteter som svømning, cykling eller endda walking kan hjælpe. Altid arbejde med at øge blodgennemstrømningen og sænke stressniveauet.

Den bedste medicin, der kan reducere muskelspasmer er MSM, som står for methylsulfonylmetan, og det samme materiale findes i led, hud og negle. Denne medicin vil reducere smerten og hyppigheden af ​​spasmer i musklen.

Denne medicin virker ved at øge blodcirkulationen i gode koncentrationer og reducerer dermed muskelspasmen (begynder at se det underliggende tema for stigende blodcirkulation?). En langtidsbehandling af MSM vil være meget effektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *